ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ 2018
11 Χρόνια Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου
5-13 Σεπτεμβρίου
Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Από τη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Η Καλλιτεχνική & Γεν. Δ/ντρια Πηνελόπη Σερδάρη ιδρύτρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου παρουσιάζει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2018, παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου κ. Στέφανου Κυριαζή και του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου. Η κ. Σερδάρη αφού ευχαρίστησε τον Δήμο και τον Πολιτιστικό Οργανισμό ΔΟΠΑΡ για την στήριξη του φεστιβάλ από την ίδρυσή του το 2007, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό που φέτος για πρώτη φορά η Περιφέρεια αγκάλιασε το φεστιβάλ και ότι χωρίς την υποστήριξη της θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί, με ένα πρόγραμμα υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου και τη συμμετοχή διεθνούς φήμης καλλιτεχνών από ΗΠΑ, Αίγυπτο, Γαλλία, Ιαπωνία και Ελλάδα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου είναι αφιερωμένο στην 30η επέτειο από την ένταξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο και στο 2018 Ευρωπαικό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ εντάσονται στο πρόγραμμα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2018, οργανώνεται από τον πολιτιστικό οργανισμό “Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού -Αθλητισμού Δήμου Ρόδου υπό την Καλλιτεχνική και Γεν. Δ/νση της Συμβούλου Διαχείρισης Πολιτισμού κ. Πηνελόπης Σερδάρη, ιδρύτριας του φεστιβάλ.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού -ΕΟΤ και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Ουνέσκο

Πληροφορίες:
www.rhodes-festival.gr
www.facebook.com/rhodesinternationalfestival
Instagram: Rhodes International Festival

Είσοδος ελεύθερη
Παλάτι του Μεγαλου Μαγίστρου
5,7,11,13 Σεπτεμβρίου, 2018
Έναρξη: 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας:Εφημερίδα Ροδιακή, Aegean TV, Εφημερίδα
Δημοκρατική, Ράδιο Λυχνάρι, rhodes.com.gr
Χορηγοί φιλοξενίας : Rodos Palace, Atrium Platinum, Mitsis Grand Hotel
Χορηγοί : Yachting Club, Μεσαιωνικό Ρόδο

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt